Anglès

L'anglès extraescolar reforça i millora el nivell adquirit a l'escola.

Les classes es porten a terme d’urant l’horari escolar al mateix centre i aprofitant els materials, espais  i les eines tecnològiques de l’escola i l’imparteix l’escola d’idiomes the Meeting Point en colaboració amb el nostre centre.

Tornar a Extraescolars

Orientació:

El reforç extraescolar de l’idioma ajuda als alumnes a desenvolupar les seves habilitats lingüístiques a través d'una gran varietat d'activitats a classe i materials de suport, practicar i desenvolupar el seu anglès oral treballant en parelles o en grup i guanyar confiança i motivació.

Obtenir els coneixements i les habilitats necessàries per a un futur millor tant a nivell personal com professional .

Metodologia:

Potenciem l'expressió i la comprensió oral, amb l'objectiu que els nostres alumnes tinguin una bona pronunciació. Els nostres cursos estan dissenyats perquè els estudiants gaudeixin i es motivin. L'experiència ens ha ensenyat que si els alumnes gaudeixen a classe , progressen més en els seus estudis.

Fem les classes amenes i didàctiques per despertar la curiositat de l'alumne i mantenir l'interès. Sabem que cada alumne aprèn de manera diferent i per això planifiquem les classes amb una gran varietat d'activitats que ajuden els alumnes a potenciar les seves capacitats.

Els objectius fonamentals

Poder comunicar implica entender bien el inglés hablado y escrito y saber responder de forma adecuada, es por eso que nuestro método está orientado a desarrollar las cuatro habilidades para dominar un idioma.

Reforçar i millorar el nivell adquirit a l'escola.

Divertir-se aprenent com una llengua viva més que una assignatura amb una metodologia d'aprenentatge basada en la comunicació real entre alumnes.

Perfeccionar la pronunciació de l'idioma.

Obtenir els coneixements i les habilitats necessàries per a un futur millor tant a nivell personal com professional .

Els/Les Mestres

Des del primer moment i des del primer nivell, els professors fomenten un ambient exclusiu en anglès.

Potencien al màxim les possibilitats dels alumnes de practicar l'idioma fent els treballs en grup i en parelles ia més amb el professor a nivell individual.

La idea fonamental és crear un entorn positiu en què els participants estiguin sempre en contacte amb l'anglès.