Josep M. Folch i Torres

L'escriptor que dona nom a la nostra escola es va fer molt popular a la seva època i van ser moltes les persones que van aprendre a llegir català gràcies a la seva obra.

Novel·lista, narrador i autor teatral, va escriure principalment per als infants i adolescents. Algunes de les seves obres més conegudes són les seves Pàgines viscudes i Pàgines festives, Aventures extraordinàries d'en Massagran i Els pastorets.

Instal·lacions

L'escola compta amb aules espaioses repartides en dos edificis: el d'educació infantil i el de primària.

Disposa, a més, d'aula de psicomotricitat, biblioteca, laboratori, aula de música, aula d'idiomes i aules d'informàtica. Totes les aules estan dotades amb pissarres digitals. El centre compta també amb zones d'esbarjo separades per a les dues etapes educatives i amb un ampli menjador i cuina pròpia.

Durant el present curs, 2020-2021, degut al marc de prevenció imposat per la pandèmia, l'escola ha fet una aposta amb gran esforç per disminuir la ràtio de tots els grups escolars. Així, des de P3 fins a 6è de primària, tots els nivells que abans estaven formats per dues classes (A i B) se n'han convertit en tres (A, B i C), havent a cada grup disset alumnes com a màxim.

On som

Sant Antoni Maria Claret 13
08950 Esplugues de Llobregat

Telèfon: 933725802

Fax: 934736575

Email: a8036056@xtec.cat

Carregant mapa...