Josep M. Folch i Torres

L'escriptor que dona nom a la nostra escola es va fer molt popular a la seva època i van ser moltes les persones que van aprendre a llegir català gràcies a la seva obra.

Novel·lista, narrador i autor teatral, va escriure principalment per als infants i adolescents. Algunes de les seves obres més conegudes són les seves Pàgines viscudes i Pàgines festives, Aventures extraordinàries d'en Massagran i Els pastorets.

Instal·lacions

L'escola compta amb aules espaioses repartides en dos edificis: el d'educació infantil i el de primària.

Disposa, a més, d'aula de psicomotricitat, biblioteca, laboratori, aula de música, aula d'idiomes i aules d'informàtica. Totes les aules estan dotades amb pissarres digitals. El centre compta també amb zones d'esbarjo separades per a les dues etapes educatives i amb un ampli menjador i cuina pròpia.

El passat curs 2020-2021, l'escola va fer una aposta amb gran esforç per disminuir la ràtio de tots els grups escolars, com a mesura addicional de prevenció de la pandèmia. Tots els nivells de P3 fins a 6è de primàriat es van reorganitzar en tres grups (A, B i C). Durant el present curs 2021-2022, hem retornat a la distribució en dos nivells educatius (A i B), tot i que s'han mantingut les importants mesures de prevenció contra la covid-19 recollides en el Pla d'Organització del curs. Un grup de 4t d'educació primària s'ha ubicat a la sala de psicomotricitat (la qual està a la planta baixa) per tal d'evitar les barreres arquitectòniques que suposaven una dificultat d'accés a l'educació a un alumne. Gràcies a l'impuls de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament d'Esplugues, s'està ultimant l'estudi per dotar el centre amb un ascensor que faciliti l'accés de l'alumnat a les seves aules de referència.

On som

Sant Antoni Maria Claret 13
08950 Esplugues de Llobregat

Telèfon: 933725802

Fax: 934736575

Email: a8036056@xtec.cat

Carregant mapa...