Menjador

El menjador és un servei gestionat per l’AMPA  a disposició de l'alumnat i de qualsevol altre membre de la comunitat educativa que precisi de fer-ne ús.

El fet de tenir cuina pròpia i la dedicació diària per elaborar menús equilibrats i saborosos, és el motor que impulsa un menjador de qualitat al servei de tots els seus usuaris i usuàries.

Clicant aquest enllaç trobareu mes informacions

https://escoles.fundesplai.org/escola-folch-i-torres/

Tornar a Serveis

Recursos humans

Al servei diari del menjador hi ha tres cuineres, Vint-i-tres  monitors i monitores de Fundesplai i una administrativa, la Marta López. Aquest equip organitza i gestiona l'espai per tal d'oferir a l'alumnat tant una alimentació equilibrada com l'adquisició d'uns bons hàbits de nutrició i higiene.

El temps del migdia es complementa amb una àmplia oferta gratuïta d'activitats variades, com ara jocs tradicionals, tennis de taula, taller de plàstica, taller de xanques, coral infantil i biblioteca (a banda de les activitats extraescolars ofertades per l'AMPA durant l'horari de migdia),

Els més petits

Els més petits disposen d'un espai adequat a la seva edat, tant per a l'àpat com per al descans. L'alumnat de P3 dina a l'edifici de parvulari en una sala condicionada a tal efecte. Els aliments es preparen a la cuina de l'escola i, per tal de mantenir-los en les millors condicions d'higiene i qualitat, són transportats fins al parvulari en un carretó tèrmic.

El dinar comença a les 12,45 hores i finalitza al voltant de les 13,30 hores. A partir d'aquest moment, els nens i les nenes de P3 fan la migdiada en una sala del costat, habilitada amb llits individuals.

Dieta

Tenim com a referència la dieta mediterrània, amb productes de temporada i de proximitat, peix blanc i introducció de peix blau, varietat de fruites i hortalisses, carns i aus fresques, oli d'oliva... i amb la introducció de cultiu ecològic. Els menús s'entreguen en un format mensual, calibrats nutricionalment. També us oferim recomanacions que us ajudin a planificar el sopar.

Els menús estan elaborats per dietistes i compleixen les recomanacions de la Generalitat de Catalunya.

Intoleràncies i al·lergies alimentàries: treballem amb estrictes protocols i realitzem dietes personalitzades a partir dels informes mèdics facilitats per les famílies. Per tal de garantir la màxima seguretat, no preparem cap dieta sense la corresponent prescripció mèdica.

Menú mensual

Consell dietètic: per equilibrar el día, podeu sopar...