Menjador

El menjador és un servei gestionat per l’AMPA  a disposició de l'alumnat i de qualsevol altre membre de la comunitat educativa que precisi de fer-ne ús.

El fet de tenir cuina pròpia i la dedicació diària per elaborar menús equilibrats i saborosos, és el motor que impulsa un menjador de qualitat al servei de tots els seus usuaris i usuàries.

Clicant aquest enllaç trobareu mes informacions

https://escoles.fundesplai.org/escola-folch-i-torres/

Tornar a Serveis

Recursos humans

Al servei diari del menjador hi ha tres cuineres, Vint-i-tres  monitors i monitores de Fundesplai i una administrativa, la Marta López. Aquest equip organitza i gestiona l'espai per tal d'oferir a l'alumnat tant una alimentació equilibrada com l'adquisició d'uns bons hàbits de nutrició i higiene.

El temps del migdia es complementa amb una àmplia oferta gratuïta d'activitats variades, com ara jocs tradicionals, tennis de taula, taller de plàstica, taller de xanques, coral infantil i biblioteca (a banda de les activitats extraescolars ofertades per l'AMPA durant l'horari de migdia),

Els més petits

Els més petits disposen d'un espai adequat a la seva edat, tant per a l'àpat com per al descans. L'alumnat de P3 dina a l'edifici de parvulari en una sala condicionada a tal efecte. Els aliments es preparen a la cuina de l'escola i, per tal de mantenir-los en les millors condicions d'higiene i qualitat, són transportats fins al parvulari en un carretó tèrmic.

El dinar comença a les 12,45 hores i finalitza al voltant de les 13,30 hores. A partir d'aquest moment, els nens i les nenes de P3 fan la migdiada en una sala del costat, habilitada amb llits individuals.

Dieta

Tenim com a referència la dieta mediterrània, amb productes de temporada i de proximitat, peix blanc i introducció de peix blau, varietat de fruites i hortalisses, carns i aus fresques, oli d'oliva... i amb la introducció de cultiu ecològic. Els menús s'entreguen en un format mensual, calibrats nutricionalment. També us oferim recomanacions que us ajudin a planificar el sopar.

Els menús estan elaborats per dietistes i compleixen les recomanacions de la Generalitat de Catalunya.

Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries: treballem amb estrictes protocols i realitzem dietes personalitzades a partir dels informes mèdics facilitats per les famílies. Per tal de garantir la màxima seguretat, no preparem cap dieta sense la corresponent prescripció mèdica.

Menú mensual

Guia alimentació saludable etapa escolar