Acollida

Servei d'acollida de l'alumnat des de les 7:30 hores del matí i acollida a la tarda.

És un servei voluntari, gestionat per l'AMPA de l'escola en col·laboració amb les entitats Fundesplai i l'Esplai Espurnes, per donar resposta a les necessitats sociolaborals de les famílies.

Professionals especialitzats en el lleure tenen cura dels nens i nenes i els ofereixen activitats lúdiques diverses que afavoreixen la seva cooperació i potencien nous aprenentatges. 

Tornar a Serveis

Acollida matí

El servei d’acollida al matí està pensat perquè l'alumnat de l’escola pugui entrar al centre abans de les 9h. El monitor o monitora dóna una rebuda personalitzada a cada participant i li ofereix diverses propostes per fer.

S'intenta que les activitats siguin tranquil·les i que contribueixin a crear un ambient propici per a l'aprenentatge: jocs de taula (trencaclosques, memory, dòmino...), escoltar música, pintar dibuixos fets o fer-ne de lliures, explicar contes...

Acollida tarda

El servei d’acollida a la tarda s'adreça a aquelles famílies que han de recollir els seus fills o filles més enllà de les 16:30 hores, hora en què finalitza l'horari lectiu.

Monitors i monitores de l'Esplai Espurnes recullen l'alumnat participant d'aquest servei a l'escola i el porten al propi esplai, on despleguen una oferta variada i educativa, motivadora, que ocupa els nens i nenes fins que són recollits allí per les seves famílies.

Objectius

Entenem els serveis d’acollida com un recurs per a aquelles famílies que per motius de conciliació laboral els és impossible portar els infants al centre a les nou del matí o bé recollir-los a dos quarts de cinc de la tarda.

A l'espai d'acollida, l'alumnat serà rebut i atès per monitoratge específic de l'Esplai Espurnes.

Oferim un model flexible d’horaris pel que fa a les incorporacions o recollides de l’escola i pretenem que aquest temps afegit que els nens i nenes passen a l’escola, sigui per a ells una experiència agradable i un temps destinat a realitzar diverses activitats en companyia i en un ambient confortable.

Horaris

  • Matí (des de les 7:30 hores).
  • Tarda (fins a les 19 hores).

De manera fixa o esporádica, contractat mitjançant l'administrativa de l'AMPA.