PREINSCRIPCIÓ 2022-23

11/05/2022

PUBLICACIÓ LLISTES DE SOL·LICITUDS AMB PUNTUACIÓ DEFINITIVA (1111-5-2022)

S’ha fet pública la llista de sol·licituds de preinscripció per al proper curs amb baremació definitiva.
Les podeu consultar en el següent enllaç:
També les podeu trobar penjades al taulell d’anuncis de l’escola.

PUBLICACIÓ LLISTES DE SOL·LICITUDS AMB PUNTUACIÓ PROVISIONAL (21-4-2022)

En data 21 d’abril es publica la llista de sol·licituds de preinscripció que han optat per l’escola en primera opció. Són les llistes amb puntuació provisional. Estan penjades al taulell d’anuncis de l’escola i les podreu consultar també en aquest enllaç:
 Recordeu que el dia 28 d’abril és l’últim per presentar reclamacions si detecteu qualsevol incidència.

PUBLICACIÓ DE L’OFERTA

Previsió de places escolars del centre per al proper curs 2022-2023:

 Oferta de places

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMACIONS D’INTERÈS PER A LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2022-23

Us incloem dos enllaços bàsics per comprendre bé i poder dur a terme el procés de preinscripció escolar per al proper curs. Són aquests:
  • Web de la Preinscripció, un espai d’acompanyament a les famílies actualitzat tot el material audiovisual de l’apartat Centre de suport (vídeos i podcasts), en què s’explica amb tot detall tota la informació relacionada amb el procés.
  • Butlletí Infoescola, edició especial de la preinscripció escolar, que inclou les novetats per al curs 2022-2023 i tot allò que cal que tingueu en compte: tria de centre, sistema de puntuacions, com emplenar la sol·licitud, etc. També us hi podeu subscriure mitjançant aquest enllaç.

PORTES OBERTES

Benvolgudes famílies,

Us informem que l’escola ha organitzat dues jornades de portes obertes (dissabte 19 de febrer al matí i dijous 3 de març a la tarda).

Si hi voleu assistir, heu d’accedir al següent formulari (clicant a sobre per obrir l’enllaç), abans del dia 11 de febrer (per a l’assistència del dissabte 19 de febrer) i abans del dia 22 de febrer (per assistir a la jornada del dijous dia 3 de març).

La preinscripció per a educació infantil i educació primària serà del 7 al 21 de març. En breu ampliarem la informació sobre la preinscripció en aquest espai.

Moltes gràcies pel vostre interès! Esperem poder rebre-us personalment en una de les dues jornades.

 

PORTES OBERTES